Sunday, April 12, 2009

home shweet home.....

salam n greetings to all readers....
akhirnya sampai jugak aku kat umah dengan selamatnya......
alhamdulillah....
tepat kul 4.15 pagi aku sampai kat terminal kota bharu.....
bukan aku sorang je dak UMP yang balik....
ade gak member aku (senior) yang balik gak....

anyway aku sampai je umah tadi trus g sambar D80 kesayangan.....
lama tol tak sentuh....
banyak gak yang berubah.....
tulisan nikon kat lens cap dah mula pudar....
camne adik aku wat pun tak tahu daa.....
ganas tol ah dia.....
siap shot 2 3 bijik gak tadi.....
tapi ade 1 je yang menarik hati......
siap layan flash tuh..... xp

anyway pagi ni insyaAllah aku ngan adik aku akan ke Nilam Puri untuk layan architectural shot.......
insyaAllah kitaorang nak g shoot replika Masjid Kampung Laut kat sana.....
harap2 output yang kitaorang dapat mantap la ye.....
nanti aku akan post dalam ni dia punya output..... xp

anyway sepatutnya aku akan balik pagi esok....
tapi parents aku suh balik ari selasa lak.....
tengok la kalau leh tukar tiket tuh......
aku balik ari selasa ah gituh.....
peh.....
layan gak cuti lama2 nih..... xp

2 comments:

tukangbuatsushi said...

lagu ape yg ko letak kt blog ko ni?sdp r...

Ir. aSuRaMaRu™ said...

aha....
ni lagu So Nyeo Shi Dae (Girls Generation) - Gee....
ade aku letak lirik dia dalam blog aku nih..... xp

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....