Monday, June 29, 2009

TT Old Skool @ Awan Besar......

salam n greetings 2 all....
ari ni dah masuk 3 entry aku post.....
rajin bebenor lak ye menghapdet blog time2 nih....
padahal ni la time2 kritikal aku (sebab aku menghadapi masalah skang).......
tapi takpe ah.....
maybe ni boleh wat aku lega sket kot...... xp

kali ni nak cite pasal TT Old Skool a.k.a OS yang aku join masa aku kat KL ari2.....
mmg layan ah....
1st time join TT geng2 OS kat KL.....
so mmg layan ah..... xp

malas nak cite banyak.....
jom layan gmbr2.......
zaaaaaasssssssssssss.........

808 amar punye......

KE70 kay punye......

fendi a.k.a devil dat......

bakatosans & trashed.....

amar....
(driver aku nih)

budak DCM...
(lupe lak nama dia)

kete2 yang hadir....

lancer A174 n KE70....

lancer ni manyak power woo......

510 SSS abe ray......

fendi, amar n magua......

KE20 shahril_janggut......

lembu sape nih????

kambeng KP61 juzza.....

amar bergayut wooo......

borak jgn x borak.....

KE30 sara (pompuan punya nih).......

datsun 180k skyline ijad punye......

mmg layan kan????
huhuhuhuhuhuhuhuhuh....
insyaAllah kalau ade rezeki nak join diorang lagi bila2..... xp


10 comments:

xpitt said...

yg x ingat nama tu nama dia bulletbug dlm dcm...nama betul aku x tau...ngehehe.

Ir. aSuRaMaRu™ said...

thx amat.....

xpitt said...

amat pun amat laa...huhu

Ir. aSuRaMaRu™ said...

lorr....
asal..
ak slh pggl nama ko ke???

xpitt said...

hehe...aku xpitt@apis member amat and nick..ko beli seat belt ngan aku pun x ingat dah ke...keke

Ir. aSuRaMaRu™ said...

oh ye ek???
sori ah lupe....

xpitt said...

huhu..no hal la...
nnt jumpa kat majlis pelancaran megazine wekend nie...selamat

Ir. aSuRaMaRu™ said...

aha...
x leh join la bro....
ak kt kltn nih... xp

budak kampung said...

fuyooooo...stylo la kete2 u all....huhuhu....

semaki lame semakin berharge

anyway leh x mntk pic2 ni...nk masokkn kt blog aku....

asuramaru™ said...

aha...
bleh je bro...
sila2....

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....