Monday, June 29, 2009

Lepak2 @ Umah Amar......

salam n greetings 2 all readers......
entry kali ni nak cite pasal time ak g lepak2 kat umah mmbr aku, Amar 808.....
dia ni ak kenal dalam forum DCM & RS......
sama baya ngan aku.....
blaja kt UTM, kos civil x slh ak...
dia pon power gak bab2 photography terutama motorsport....
korang leh usha pasal dia kat blog dia...... xp

ok....
x yah cakap banyak....
jom layan gambar2....
zaaaaaaasssss...... xp

afif a.k.a jaguh tgh buat wiring tuh dash 808 amar.....

808 amar yang mmg jahat.....

getz amar punya jugak......

henjin 808 amar yang selalu buat masalah.......
(jgn mrh ye mar)

sticker JNC yang menjadi kegilaan ramai.......

some shots of kete afif a.k.a jaguh......

umah amar yang mmg mabeles......

kasi enteprem 1 sticker nih...... xp

kat getz dia pon ade gak.....

hasil tangan aku....
(ak yg pasang ni beb)

testing CLS pakai 1 flash (SB600).....
layan gak.....
(semua gmbr CLS kt atas ni amar yang shot)

masa dah nak balik pon sempat main2 CLS kat tepi jalan.....

mmg best ah g umah amar ni....
mmg layan....
cuma 1 je x puas....
x smpt nk test bumble bee dia nih.....
anyway dalam blog dia pun ade gak cite pasal nih......
lepak2 kat umah dia n CLS tryout..... xp

p/s : sori la mar ak hapdet lwt pasal ni ekk...... xp


2 comments:

Rosso said...

Wah glamer jap ak..kui3...

Flash tu D40 leh pakai eh? Dr jauh pun? Ape option lain yang murah sket..

=)

Ir. aSuRaMaRu™ said...

boleh 2 boleh....
tapi ko x leh set commander mode la kat D40 ko sbb xde....
ko kene triggerkan flash jambul baru flash bagak 2 nyala....
anyway ak cadangkan ko try cari flash model Nissin Di622....
market dia dalam 450-500.....
try la usha2 area pudu plaza ke, pertama kompleks ke.......

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....