Sunday, May 17, 2009

Perak & Kedah visit....

salam n greetings 2 all readers....
so.....
entry kali nih nak cite pasal aku g Perak & Kedah.....
bukan bercuti....
but g amek adik aku kat Sri Iskandar, Perak.....
pastu singgah umah mak sdara aku lak kat baling, kedah sat.... xp

nothing much yang best....
but boleh tahan la.....
yang agak best cume boleh jalan2 kat Perak je.....
g Lumut ngn Teluk Batik....
tuh pun just a lil bit visit.....
and some shopping mopping......
wakakakakakakakakaka..... xp

kat Lumut tuh sempat gak ah lepak2 ngn member aku yang keje kat hanger kapal area TLDM Lumut tuh.....
anyway some pics ade tuk dishare bersama2 korang....
but just more on pemandangan on the way balik je....
gambar kat lumut ngn teluk batik x de pon sebab no kamera daaa....
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh......
ok...
enjoy the pics.... xp

kat R&R sg. perak.....

my bro candid.....

my parents candid.....

small fountain kat R&R sg. perak.....

self potrait kat umah mak sedara aku @ baling....

my dad candid....

my mom candid.....

dining hall umah mak sdara aku.....
(ade gaya cam anjung seri punya gmbr x???)

through the hills....
layan panning jap.... xp

sinaran matahari memancari titiwangsa di pagi hari.....
(ayat nak mantap jek, wakakakakakaka)

cloud 9.....
(bukan makanan tuh tau)

bunge berduri.....
(ape ntah nama dia ak pn x tau)

banjaran titiwangsa megah berdiri......

jambatan kat tasik banding (HDR version)......

banjaran titiwangsa (HDR version).....

so cmne???
layan x gmbr2 tuh....
huhuhuhuhuhuhuhuhuh....
aku ni mmg x leh kalau ade kamera kat tgn...
ade je gmbr yg nak amek...
ni pun ade lg..
cuma yg ade ni yg terpilih je....
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu...... xp

kali nih pun aku rasa cam malas lg la nak sambung pasal kete yg aku minat...
xde mood lak....
entry len kali la ye....
lagipun lama lagi aku cuti nih....
wakakakakakakakakakakaka... xp

anyway kat cni ak nk gtau 1 perkara....
lawatlah malaysia...
banyak lagi tempat2 lawa kat negara kita nih yg kita lom g.....
jangan asyik nak banggakan negara orang je....
padahal negara sendiri pun banyak gak benda2 menarik....
(aku sendiri pun kutuk negara pasal automotive, wakakakakakakaakaka)
anyway berjumpa lagi di lain siaran....
assalamualaikum...... xp


6 comments:

Wa_Fa said...

cntik tul gmbr luar kete tu...

Ir. aSuRaMaRu™ said...

aha..
biasa2 je.... xp

sufiyyah zulkifli said...

gambar2 yg disnap lawa.

Ir. aSuRaMaRu™ said...

aha...
boleh la....
tapi ramai lagi photogs2 yang mantap2....
anyway thx 4 the comment.... xp

Azah said...

kot ye pon watermark jgn la ganggu konsentrasi nk nikmat gmbar..
haha...
takdek sape nk curiknye gmbr tuh..
kecikkan cket watermark..
hahaha....
comel2...

Ir. aSuRaMaRu™ said...

aha....
wokeh2...
cadangan diterima....
anyway time kasih 4 the comment... xp

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....