Saturday, May 2, 2009

Autoshow Politeknik Kota Bharu 2009

salam n greetings 2 all readers.....
sori la ye sebab lama x update....
asyik bz ngan keje2 tuk Family Day Nismoclub Kelantan esok.......
ni pun seb bek sempat gak curi masa tuk upload segala gambir2 dan video2 yang menarik tuk tatapan korang semua.... xp

anyway....
entry kali nak cite pasal geng2 Nismoclub Kelantan ade join 1 program luar iaitu Autoshow yang dianjurkan oleh Politeknik Kota Bharu di Kok Lanas.......
autoshow tuh just tunjuk2kan kete je....
bukan pertandingan pun...... xp

malas nak cite banyak...
korang layan je la gambir2 dan video2 menarik nih....... xp

berkumpul kat stesen petronas Kedai Mulong.......

pastu kumpul kat dataran Kok Lanas pulok.....

taburan kete2 yang ade kat sana.....

bluebird u11 dan sunny/sentra b13.....

3 marshall yang terbaiks dari Nismoclub.....

kat Politeknik Kota Bharu....

kete2 disusun rapi.....

marshall terbaiks a.k.a adib_n70 membantu membasahkan track drift.... xp

drift king a.k.a amindf82 a.k.a amin510sss Nismoclub ditemu bual oleh 2 aweks menariks..... xp

group photo Nismoclub Kelantan di Politeknik Kota Bharu sebagai kenang-kenangan.....

video drift dari DK Nismoclub Kelantan, amindf82 a.k.a amin510sss...... xp



kat track 1st.....



kat track 2nd.....

p/s : sila klik gambar kalau nak tgk saiz besar.....kalau nak tgk high quality video, tekan je HQ button......

rasanya tuh je gambir2 & video2 yang ade.....
time kasih kepada anep (ketua pelajar Mekanikal PKB) sebab telah banyak membantu marshall terbaiks Nismoclub Kelantan a.k.a adib_n70 dan ahli2 Nismoclub yang hadir.....
arap2 leh join lagi la program Nismoclub Kelantan nih.....
insyaAllah esok akan berlangsungnya Family Day Nismoclub Kelantan......
nanti aku akan hapdet dalam entry seterusnya..... xp

oh ye.....
entry kali nih aku x nak letak gambar kete yang aku minat sebab x tahan ngantok beb.....
wakakakakakaka!!!! xp


3 comments:

.....Ijat... said...

wah charenye kete....

Ir. aSuRaMaRu™ said...

aha...
mestila... xp

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....