Thursday, September 3, 2009

sebuah kete nissan march telah hilang.....

salam n greetings to all readers.....
pagi ni ak dapat berita yang kete member aku dah ilang.....
kete Nissan March K10....
ilang di benkel kamunting.....
jikalau korang ade ternampak or info sebarang kete ni sila kontek....
- aku a.k.a naufal - 0139695186
- adib a.k.a owner kete nih - 0173000953....

anyway bawah ni aku selitkan sedikit details dan gambar kete nih....

- Nissan March K10 SuperTurbo 2 door....
- kaler kuning....
- plet PAX 4958.....
- rim watanabe 2 piece 14 hinchi....
- FMIC kaler flat black.....
- sticker IMPUL dipintu....



***update***

kalau sape2 yang rajin boleh la tlg sebar2kan poster di bawah ni ekk....


gambar latest kete ni - 30/08/09.....


2 comments:

[~MR.GEMPAK~_~] said...

hallo bro..da blog nampak..
add r aku..huhuhu
erm..aku pun nk cari isteri cam 2 gak..
dan rasenye sume lelaki pun nk cam 2 gak..huhuhu
tp sekarang payah nk jumpe..huuhu

Ir. aSuRaMaRu™ said...

dah lama kot ak ade blog ni....
ko je x tau..
huhuhuhuhuhuhuh....
ape kes lak pasal isteri nih????
ak x paham ah....

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....