Tuesday, March 24, 2009

Inter X Tour SAE-UMP Chapter....

salam n greetings 2 all my readers.....
so hari ni nak cite pasal program yang aku join minggu lepas - Inter X Tour SAE-UMP Chapter....
mesti korang tertanya2 ape kejadah la benda alah nih.....
huhuhuhuhuhuhuhuh....
so...
untuk pengetahuan korang....
Inter X Tour SAE-UMP Chapter nih diadakan khas untuk ahli2 SAE-UMP Chapter untuk melawat UTP FSAE Team dengan Kem Armada TLDM Lumut......
ape pulak SAE tuh ekk???
aha....
SAE ni pulak sebenarnya bermaksud Society Of Automotive Engineering.....
so....
UMP baru je offcially tubuh SAE ni.....
so kitaorang nak g la visit UTP punya.....

anyway....
banyak benda yang kitaorang belajar dari visit kali nih.....
nak cite pun tak tahu camne.....
tapi seriously banyak la.....
so...
malas nak cakap banyak....
korang layan je la gambar yang ade ni ek.....
enjoy the pics..... xp

group pics masa dekat UTP......

cun gila sial UTP....
seriously memang untung la sapa masuk UTP.......
bawah ni ade sket architectural shot UTP yang aku amik..... xp

jalan ke bangunan makmal dari Kompleks Canselor...

signboard Kompleks Canselor UTP......

ruang legar Kompleks Canselor UTP.......

ni lak group pics masa dekat kem armada TLDM Lumut....

memang best ah masa g kat TLDM nih...
dapat explore kapal perang woo......

ni lak pelantar kapal kat kem armada TLDM Lumut tuh.....

seriously memang best ah g visit nih....
tak terkata dengan kata2 tau.....
anyway kalau ade lagi insyaAllah aku memang nak g..... xp


2 comments:

eiyka said...

ak pn dh berjaya jejak p UTP
xmsuk library UTP (IRC) ke??

Ir. aSuRaMaRu™ said...

x smpt la.....
masa tuh IRC dah tutup....
klu x msti msuk dah.... xp

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....