Saturday, December 13, 2008

Sepang Drag Battle Round 5....

slm n greeting 2 all readers....
sori ah ak br nk hapdet psl aktivity aku mse cuti ni...
xde masa nk upload gmbr dowh....
dah la external ade prob lak....
tensen tol...
byk brg2 dlm 2 woo.....

ok....
back to topic....
mse 15hb 11 ari2...
aku ngn mmbr2 telah g ke sepang.....
nak g layan SDB round 5 ah.....
ni 1st time aku smpi ke litar sepang....
so....
mmg puas ati....
aku nak cite pn payah...
korg layan gmbr je la ye....
enjoy....

Photobucket
wakil dari KSR...

Photobucket
SR16VE NEO VVL yang disetup dalam masa 1 mggu sblm race.....

Photobucket
tofu jugak ke???

Photobucket
geng2 KSR yang tgh lepak2 sblm race....

Photobucket
atai...
wakil nismoclub yang begitu nekad.... xp

Photobucket
bleh msk Quater Final 2 (QF) 2....

Photobucket
senarai nama yang terpilih ke Quater Final dan result 1st ngn 2nd run....

kete2 yang turut menjadi perhatian malam 2....

Photobucket
Photobucket
Photobucket
satria ben10.....
laju wooo.....

Photobucket
ceffy A31....

Photobucket
subby version 8 dr singapore....

Photobucket
evo 5/6 flat black....

Photobucket
240SX d-wan....

Photobucket
Photobucket
fairlady 260z....

Photobucket
r32....

lastly....

Photobucket
bangga dapat gak g sepang woo....

insyaAllah lepas ni aku akan hapdet lagi aktiviti2 yang aku join...
stay tuned....

3 comments:

nai@autronic said...

xkn tnjuk sdb je.
kt tmpat laen pun byk event jgk.
xkn xtnjuk eevent kt kltn kowt.

Ir. aSuRaMaRu™ said...

boleh tau bro/sis ni sapa???
anyway ni je event yang aku g daa....
event lain memang ade...
cuma x dpt nk join je.... xp

Unknown said...

urban bike
小折
水晶
隔熱紙
汽車隔熱紙

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....