Tuesday, December 30, 2008

cuti-cuti malaysia d terengganu....

salam n greetings to all forumers....
sepatutnya post patut kuar lebih awal..
but aku takde mase lagi nak upload gambar2 yang banyak mase oilday aritu....
ni pun nasib baik aku sempat nak upload....
ye ah....
skang ni sem 2 dah start..
so agak bz la gak ye....

anyway....
24hb 12 ari2 aku ngan family sempat ah cuti2 malaysia d terengganu....
agak best gak sebab dapat melawat tempat2 yang best....
so....
malas ah nak cakap banyak...
enjoy the pics je la ye.... xp

Photobucket
masa berenti seketika d kuala besut.....

Photobucket
Photobucket
Photobucket
bersama family tercinta d taman tamadun islam.....

Photobucket
muka letih lepas photoshoot miniature monumen..... xp

Photobucket
boring siot tggu org usha batik....

Photobucket
ikan bakar yang menyelerakan....
slllrrrrppppssss......

Photobucket
ikan pari....
serious best gilerr.... xp

Photobucket
ikan ape ntah nama...
tapi isi dia best giler siot..... xp

Photobucket
sutun yang aku tak makan....

Photobucket
family tercinta d depan masjid kristal.....

Photobucket
kawang duk depang masjid kriste weh..... xp

5 comments:

Wa_Fa said...

awk ngn nabil cam kembar pn de gak..hehee

Shahrulmiza said...

Wahh... syoknya gi teganung... hehehe...

Ir. aSuRaMaRu™ said...

@ayah su
biasa2 je...

@najwa
ye ke????
maybe sbb 2 2 pkai spec kot... xp

Shahrulmiza said...

Lama doh tak gi teganung.

Only a su ada blog. But it's more serious stuffs, and stories from Taiwan. Tak jugak selalu update, tengok keadaan kalau tak busy dan ada cerita menarik.

Keep on blogging!

Ir. aSuRaMaRu™ said...

owh...
cm2 ekk...
anyway thanks for the comments...

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....