Wednesday, June 30, 2010

please vote for me!!!

aku baru je join 1 contest photography ni dalam 1 laman web nih - Snap, Share & Win Photography Contest......
so kat sini aku nak korang vote la untuk aku ye....
nampak cam mencapap je....
tapi seyes aku hargai tiap2 vote yang korang bagi tuh nanti.....
seriously thanks for sape2 yang akan vote nanti tuh.....
kat bawah ni aku sediakan link2 tuk gambar2 yang aku post dalam tuh....

tranquility
sila klik link di atas ye....

a cup of tea
sila klik link di atas ye....

nyum-nyum
sila klik link di atas ye....

skali lagi aku ucap thanks awal2 kepada sesiapa yang akan meng'like'kan gambar2 aku nanti.....

edited :
sori2...
korang xleh nk like camtuh je...
aku kene mail kat korang baru boleh like...
so sape2 yang mau meng'like'kan gambar2 di atas...
silalah letak emel anda dalam komen di bawah.....
kerjasama anda amatlah dihargai......


5 comments:

adrenalin said...

jgn risau bro, aku vote ye
:)

asuramaru™ said...

aha...
thx nad....
tp aku kene emel ah...
xleh vote camtuh je...
leh bg emel x???

adrenalin said...

boleh ja
luvelyadrenalin89@gmail.com

MJ Fauzi said...

voted :) All best ya~

asuramaru™ said...

thx MJ....

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....