Wednesday, June 9, 2010

May activities update.....

kasi update sket....
lama lak x update nih.....
sedar x sedar bulan May dah abes.....
June pulak dah nak hampir tengah dah nih.....
banyak jugak event dpt join dalam bulan May ni.....
nak update 1 1 malas lak...
so ak update skali gus dalam 1 entry ye....

1st....
ntah pape photoshoot ngn dak2 pmpn amanianz....
19 may 2010.....
saje2 ajak mmbr2 pmpn 2 batch photoshoot sambil having a small picnic kt taman tengku anis.....
syok jugak la.....
tp kene mase ujan lak.....
kureng best sket la......
some teaser kat bawah kalau korg nk tgk.....

group photo dak2 yg dtg.....
dari kiri : mek ja, tyrah, mek yah, wi n paten.....

budak jakon lollipop......

more pics bleh korang leh tengok dalam album kt facebook aku ye....

2nd.....
BBQ Nismoclub klate kt Pantai Perkasa Resort, Bachok....
21 may 2010....
layan gak event ni....
makan bbq la kan.....
mana x best....
hohohohohohohohohohohohoh.....
tp x bape banyak gak dpt rasa...
sbb cm biasa aku kan official photog (OP).....
so dpt la rse sket2 makanan dr x rse langsung.....
tp seyes ayam dia mmg sdp la.....
cam biasa pic mesti ade punye.....
nah teaser sket aku kasi.....

ayam2 yg sodap.....

suasana BBQ......
mmg meriah abes.....

more pics korang leh usha2 dalam posting aku kat forum nismoclub.....

3rd.....
Jeembo Drop-Top Baur E30 photoshoot.....
27 may 2010....
ni seyes best....
1st time join mmbr2 aku g photoshoot kete kt putrajaya....
thanks 2 ammar n areppp yg ajak aku join diorang photoshoot kete ni....
kete E30 Drop-Top Baur ni lak bapak rare gila....
original GDM (german domestic model)......
x salah aku satu ni je yg ade kt malaysia....
mmg untung tol la si jeembo tuh......

cam biasa korang layan teaser kat cni....
gmbr full aku bg link kat bawah.....

widee view of E30....
paw lens areppp jap.....
mmg racun baekkkk punya la wide lens nih....

tuk gmbr2 lain korang leh usha2 dalam Drift.com.my......
tp posting tuh cmpr semua gmbr aku, ammar ngn arepppp ahhhhh......
layan je la yeee.......

p/s : gmbr semua bajet speedhunters......

4rd.....
FXOpen 1Malaysia Drift Series 2010, Round 1.....
29 dan 30 may 2010.....
ni event paling best aku join dalam cuti ni stakat ni.....
seyes best....
event ni berlakunye kt Elite Speedway Plus, USJ.....
aku trun ke KL semata2 tuk event nih....
dah la siap dapat media pass.....
mmg syok abes ah.......
jumpe lak drifter2 n mmbr2 lg....
dapat lak rasa naik Fairlady 350Z FXOpen 1Malaysia Drift Series 2010 demo car lak ngn Mr. 'G' Ezzat Tahir.....
pastu dapat memoyokan diri dalam RX7 FC3S rudy punye.....
hohohohohohohohohoh....

cite saje x best...
mesti kene ade gambar sket kan.....
nah aku kasi teaser sket...
nak letak semua kan mau termuntah korang nnt.....

supaaaaa angle!!!!

baju marshall yg aku tibai free je.....
tp x muat pulok.....
p/s : ni bukan aku, aku shoot org lain....

ni lak gmbr aku poyos dalam RX7 FC3S.....
thx 2 arepppp for this pics....

more pics korang leh usha dalam Drift.com.my (day 1 & day 2) or Feinto D (day 1 & day 2)......

p/s : gmbr semua bajet speedhunters ye.....

so tuh aktiviti2 yg aku pollow dalam bulan May....
so untuk aktiviti2 dalam bulan June pulak aku hapdet nnt la plak ye......
so, tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

p/s : aku igt nk tuka language entry aku dalam BI laaa.... ape pendapat korang????


6 comments:

Chinoi's said...

bro...aku ada baca post atas ni... nak tanye sikit..taman tengku anis tu dekat mana bro..?
thnx~

asuramaru™ said...

taman tengku anis tuh kat klate bro....
asal???

Chinoi's said...

dekat daerah n area mana bro..? sebab nama taman tu ada maksud je..haha

asuramaru™ said...

daerah kota bharu bro....
mmg ade maksud pn....
tengku anis tuh kan bini sultan klatan.....
huhuhuhhuhuhuhuhuhuh....
anyway thx 4 following my blog bro......

Chinoi's said...

oh..ok2.. thnx a lot bro.. and nice blog u have there! lawat la blog aku sekali klu ada masa.. thnx!

asuramaru™ said...

no prob la bro...
ak dah follow pn blog ko....
anyway syg ah ko jual ke30 ensem tuh....

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....