Tuesday, July 27, 2010

lol...

oh.....
dah nak masuk 2 mggu aku kt tmpt blaja....
jadual pack abes....
mmg xde masa nk layan tenet....
dah la tenet cam harem.....
ni nasib baik dah bleh pakai tenet sbb dah pindah blik baru.....
so xde la jadi katak bwh tempurung lagi pasni.....

seyes xde tenet mmg aku jadi katak bwh tempurung...
banyak benda aku terlepas dan tak tahu....
gilosss ah....
tp alhamdulillah sejak pindah blik baru ni bleh la pakai tenet sket2.....
xde la laju sgt...
tp skadar nk surf2 bleh ah.....
layan2 fb ke....
blogging sket ke....
hehehhehehehhehehehhhehehe.....

sem baru???
bleh tahan....
jam kredit cam harem byk....
19 kredit woo....
mau mati beb.....
dah la jadual pack abes....
peh....
arap2 leh menten lg ah result cam sem lepas....
hohohohohohohohohohohohoho....

ape mau tulis lg ekk???
suda xde idea....
oh ye....
mggu ni aku balik umah....
ade keje sket....
parents mntk tolong....
nenek, aunty n kazen ak pn ade dtg...
leh la nk pow diorg sket nnt....
hehehheeheehhehhehehhehhehehhehehhe.....

so sebelum chow cin cau.....
aku nak letak gmbr ensem2 kt fb ni....
gmbr ni aku amek dr mmbr aku yg join OMGj 18hb ari2.....
OMGj ni singkatan dari Old Skool Gathering Johor 2010.....
mmg havoc abes....
kete semua ensem2....
gilossss ah....
anyway kete kt bwh ni mmg ensem abes.....
kacak dan bergaya.....
iaitu kete idaman aku KE70.....
hohohohohohohohohohohohohohoooo.....

ni kete abah hensem....
mmg hensem btol ah KE70 model blackbelt nih....

ni lak icon KE70 radikal kat malaysia.....
berenjenkan CA18DET.....
owner org johor...
mmg ensem abes ah....

sape yg x kenal icon KE70 kat malaysia.....
KE70 GL kay....
watanabe 14" RS mmg slrrrrppppssss abes.....

DX lampu bulat yg ensem abes....
mmg JDM wooooo.......
no plet x tahan tuh.....

p/s : semua gmbr kredit kepada member2 yg join OMGj 2010....


6 comments:

adrenalin said...

awat kau hehhehehhhheeee...hohoooohhhhooo manjang stiap rangkap? hahahaha ;)

btw, slmt belajar semula ye!

asuramaru™ said...

hehheehhehehhehhehehhe.....
saje je nad....
nak suh bagi rangkap nmpk best...
hahhahahhahahhahhahahhahaha....
xde ah...
ak mmg suke gelak laa...
hehehehehhehhehehhehhehe...

anyway thx 4 comment ye nad....

adrenalin said...

heh heh ;)
aku bace aku yg gelak, kene virus kau gaknye.
ok, ok, ure wcm bro.its a pleasure

abah said...

adusss... keter sapa ler yg buruk giler kat 1st pict tu.. kekeke...

btw tengs Naufal Kamarudzaman :)

asuramaru™ said...

hahahahaha....
ni zaman bila punya post pn ak xtau la abah....
baru jumpa la ni.... :P

anyway takdak hal la bah....
saje sharing je ni....

Unknown said...

urban bike
小折
水晶
隔熱紙
汽車隔熱紙

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....