Wednesday, July 7, 2010

'kerepek' dan terus merepek.....

ah....
tetiba je rasa cam nak hapdet blog....
tapi x tau nak tulis ape....

eh2...
asal tulis bm balek ni???
hahahahahahahahaha....
entry english dibawah takde la teruk sangat...
tapi bila dipikir2 balik rasa cam poyos je bila tulis entry dalam bi....
maybe entry rojak2 lagi best kot....
tengok la macam mana nanti.....
huhuhuhuhuhuhuhu.....

esok ade photowalk yang aku sendiri organize...
bukan la photowalk besar2 pun...
dengan member2 senior sekolah rendah dulu je...
ni pun takde nak shoot sangat sebab D80 dah balik perak....
so banyak ajar diorang dari shoot je la...
tengok la kalau ade rezeki bleh merasa nak pakai D300s (orang kasi pinjam daaa)....

ape lagi mau tulis???
hmmmmm....
oh ye...
result aku dah kuar...
alhamdulillah lulus dengan cemerlang....
agak terkezut gak bila dgr result dari parents aku...
sebab seriously unexpected....
tp aku bersyukur kepada Allah sebab memberi aku kejayaan yang pertama kali ni...
arap2 aku boleh menten la result camni sampai abes blaja....
hoping nak sambung ke 'oh besi' (dengki ngan member2 yang blaja kt 'oh besi').....

rasanya tu je la kot....
sebelum mengakhiri majlis aku nak letak la 1 gambar....
gambar ni seyes aku suka gila...
thanks to abam Ichi sebab amek + edit gmbr ni chun2....
wa sayang sama lu abam....
nnt racun wa 5d mark II + nikon F pulak ye.....
hehehehehehehehehehehehehehehe.....

amacam??
kacak tak??
hahahahahahahahahahahahahahaha.....

p/s : follower blog ni semakin ramai je, so terima kasih kepada sape2 yang memollow blog gue yang ntah pape + merapu + merepek + makan kerepek dan macam2 lagi.... terima kaseyyyyyyhhhhhh!!! x_X


the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....