Friday, November 20, 2009

den dah tuo....

salam n greetings 2 all readers....
agak lama jugak x hapdet blog kesayangan den nih...
nampak cam berabuk pun ade...
hahahahahahahahahahahaha.....

wokeh2....
ari ni nak cite pasal ape lak ek???
den dah tuo??
hahahahhahahhahahha...
sebenarnya semalam, 19hb 11 2009....
genaplah umur den 20 tahun....
eh2...
den dah tuo la.....
x sangka kejap bonar umur den nak masuk angka 2 kek depan nuh......
hahahahhahahahahahahaha......


so semalam x de la sambut gaban2 sangat....
just a simple dinner je....
tuh pun ngn family terchenta......
kalau x sape la yg nak sambut besday ngn den...
den igt last skali den sambut besday den time rayo tahun 2005/2006 x salah den.....
tu pun sebab besday den keno time rayo tu ha....
buek open house tuk rayo ngn besday den...
tu la paling grand den sambut besday selama 20 tahun den bernafas kek dunio yang fana nih......

anyway den nak ucapkan beribu2 berjuta2 time kasih kepada semua kawan2 dan sesape je yang wish epi besday kek den....
kat FB den pnuh den dapek besday wish....
ym pon ado....
kek shout out box pn ado.....
msg pon ado....
org tepon pon ado.....
ni la 1st time den dapek wish paling byk skali den raso.....
hahahahhahahhahhahhahahahhahha.......

apo2 pun arini ari ulangtahun parents den menikah......
den amat berbanggo dengan parents den ni walaupun den jugak yg selalu menyusahkan diorg....
hahahhahahahhahhahahahhahhahahhaha......

wokeh2.....
rayo haji pun nak dokek dah nih...
x lamo dah tuh....
konpem lagi banyak berita2 sensasi lagi terkini akan den hapdet dari semasa ke semasa.....
tggu yo la nnt....

6 comments:

jimah said...

em em.. sowi weyh.. tyme besday ko bz exam.. xpo2.. smpt lagi kan??
selamat hari lahir ke doploh.. moga panjang umo and hope ur life getting better...

asuramaru™ said...

aha....
xpe jimah..
ok je...
anyway thx2....

chykeenzachary said...

selamat hari lahir

asuramaru™ said...

thx syikin...

Aidi-Safuan said...

wahh.selamat ari jadik

asuramaru™ said...

thx bro....

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....