Thursday, October 22, 2009

Raya2 dengan Amanianz Batch 6....

salam n greetings 2 all readers.....
puhhhh!!!
dah berabuk blog den ni ha......
lamo pulak den x hapdet yo....
oh ye....
den baru jo balik dr KL minggu lopeh......
sajo poie cuti2 malaysia orang kato....
sambil2 cuti deepavali....
baru la 1 malaysia cam PM kito cakap.....
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh.....

mulo2 den nak ucapkan takziah kepado keluarga kawan den, Muhammad Ali Che Azlan atas pemergian abah dio dan kepado keluargo Allahyarhamah Muallimmah Nazirah Sidek atas pemergian muallimmah......
tapi yang den paling tokojut skali pasai pemergian muallimmah den tuh la.....
korang tau ko apo muallimmah nih???
muallimmah ni makno dio cikgu atau teacher dalam bahasa nepal nyo.....
mmg den kesian bonar bilo dongar yang muallimmah den dah poie ke rahmatullah....
masa tuh den tongah tggu tren nak poie KL.....
kiro den dapek msg dr muallimmah sakinah (cikgu den) dgn pudeng (kawan den).....
mmg tokojut abes ah....
nak tanyo lobih2 den x do kredit pulak....
x leh nak buek apo la......
den cumo tahu details lopeh den balik dr KL.....
apo2 pun den doakan supayo abah kawan den (Ali) dan muallimmah den (Muallimmah Nazirah) ditompekkan dgn orang2 soleh dan solehah.....

abes la cito sodih2....
skg ni kito back to topic katonyo org2 tuo.....
eh2...
awat den x abes2 cakap nogori nih???
apo nak jadi pun den x tau la....
hahahahahahahahhahahahahahahaha.....

kali ni den nak cito pasal rayo laie....
walaupun rayo dah abes dan deepavali pun dah abes....
den x kiro....
den nak hapdet gak......
hahahahahahahahahahahahaha......
kali ni den nak cito pasal den poie rayo2 dengan geng2 den (amanianz batch 6).....
macam biaso kito cito pakai gmbau la ye......


ni maso den, muiz dan syafiq menunggu ketibaan kawan2 den yang tongah on the way......

model free yang den dapek dr tawang, klate.....

pueh menunggu sampai camni jadinyo......
hehehehehehehehehehehe.....

ni maso dah sampai kek umah mek ja a.k.a raja siti afiqah....
dio yang buek open haus arituh.....
anique berposing dongan baiksnya......

3 orang kawan yang gilo....
tapi yang tongah tuh mmg toye abes...

muiz yang nak poyo dgn kit lens den......

si semey pun nak jugak poyo ngn kit lens den....
hehehehehehhehehehehe....

mek an a.k.a marhan dicandid oleh den.....

mek tyrah a.k.a athirah yang posing bajet ayu.....
hehehehehehehehe....

mek ja a.k.a raja siti afiqah a.k.a tuan umah open haus.....
timo kasih atas makanan yang begitu sodap hingga menjilat jari manis.....
hehehehhehehehehehehehehe......

si semey ni mmg suko makan jo.....

mek an n mek tyrah....
apo la yang dimenung si mek an tuh....

syafiq a.k.a ketuo batch den......
dio skg mengaji kek aussie nuh....

makanan pado arituh...
mmg sodap bonar.....

kan btul den kato...
si semey ni mmg kuat makan.....
hehehehehehehehehehe....

ni amak....
dio mengaji kek unikl nuh....
amek software engineering.....
maseh single kalau x salah den.....
hehehehehhehehhehe....

lapar bonar nampak si syafiq nih.....

mek tyrah x abes2 ngn posing bajet ayu....
hahahahahahahhahahhaha......

tuan rumah yang selalu mengelak dari kamera.....

mek an yang tersipu2 jo bilo dio golak.....

eh2...
gmbau den pun ado.....
timo kasih kek mek tyrah sbb amek gmbau den yg x bape ensem nih.....
hehehhehehehhehhehehhe.....

3 gades melayu yang x dapek masuk Gadis Melayu punyo reality show......
hehehhehehehehhehhee....

group photo semua yang hadir arituh....
berdiri dari kiri - den, mek tyrah, mek ja, mek an, anique.....
duduk dari kiri - amak, syafiq, semey, muiz.....

lopeh tuh aku, semey ngn muiz poie umah syafiq pulak.....
time ni banyak gmbau2 mengarut jo....
jadi aku letak gmbau cawan ni jo cukup la.....
hehehhehehehheehheeh.....

tu la gmbau last tuk entry kali nih......
mmg layan jugak rayo kali nih....
banyak bonar bejalan ngn geng2 batch den.....
mmg pueh ati la org kato.....
ni nak tggu rayo haji pulak...
ado jugak raso2 open haus budak2 nih....
mmg konpem den poie serang la.....
hehehhehehehhehehhehehehehehheheheheh......

wokeh2....
tunggu la update seterusnyo yo....


3 comments:

matsyah said...

AKU DATANG NTUK MENCAPAP... hahahaha.. lamo xjupo.. wak kiro t aku cuti nie jupo mano2... aku nok jupo teme and the geng kalu buleh ejah ar mano2 pon... aku bereh blako... XP...

asuramaru™ said...

aha...
bereh jah cah....
ejah mai jupo dumoh ak pun ok jugok...
gapo2 nnt ak kontek mu la deh....

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....