Sunday, July 19, 2009

2012 - Kiamat yang di'movie'kan.....

salam n greetings to all friends.....
mula2 skali aku nak cakap sori 2 all readers blog aku......
sori sbb ak dah lama x hapdet blog kesayangan aku nih.....
nak kata takde masa, tak la jugak....
tapi sebenarnya aku ade masalah sket....
nanti la aku kongsi ngan korang sme ekk.....

ok....
kali nih aku nak cite pasal 1 cite yang akan ditayangkan tak lama lagi.....
tajuk dia 2012.....
anyway mesti korang terkejut bila baca topik entry kali nih......
kat sini aku nak letak dia punya trailer.....
harap korang boleh tengok sebab ape aku kata cite nih macam tuh.....



ni lak dia punya poster.....


aku pun malas nak cite banyak....
just nak kongsi ngan korang je....
pape pun korang leh usha link2 kat bawah nih.....
wikipedia - 2012
& offical web 2012 movie......

2 comments:

Nan_travolta said...

cuak aku tgk dia nyer trailer...insaf kejap

Hazari. said...

woahhaha. tk pelik klu jdi bebetol.

the drifter...

My photo
hamba Allah yang lemah lagi hina. automotive enthusiast + hobbyist photographer + student. still improving myself to be a better muslim. ^_^

the drift crews....